Γιορτή πριν τη μεγάλη… γιορτή στη νυχτερινή Χίο

44 Flares Filament.io 44 Flares ×

AutoParts2

Λίγες μόλις ώρες πριν τη μεγάλη… γιορτή του 15Αύγουστου και τα ανανεωμένα άλμπουμ του e-fresco παρουσιάζουν ένα καλοκαίρι στο νησί δίχως προηγούμενο, τουλάχιστον όσον αφορά τον τομέα της διασκέδασης και της ψυχαγωγίας. Γλέντι, κέφια και χαρούμενα πρόσωπα, εκλεκτοί προσκεκλημένοι και μουσικές για όλα τα γούστα και τις απαιτήσεις, σε μια νυχτερινή Χίο που αν μη τι άλλο αποδεικνύει ότι ξέρει να διασκεδάζει.

Παρουσιάζουμε στιγμιότυπα από το event με το Νίκο Σουλιώτη στο Caprice, ενώ είχε προηγηθεί στο ίδιο κατάστημα πολύ γλέντι στην Ελληνική βραδιά της Πέμπτης. Συνεχίζουμε με το Live από τους «Δων Κι-Χιώτες» και την Αγγελική Ζήκα στο Metropolis, ενώ ακολουθούν το πάντα γεμάτο (από κέφι και κοινό) Sueno από το Σαββατόβραδο, το Central με το γλέντι στο κατακόρυφο και πολύ ξένη μουσική από την ίδια βραδιά στο Metropolis. Δε λείπει φυσικά το πάντα επίκαιρο και διαχρονικό Cosmo με την πολυμορφία του και μια ξεχωριστή βραδιά στην οποία ακούσαμε επίσης και ξένα τραγούδια, από τον πολύ καλό Ελληνοαμερικανό D.J. Γιάννη Χειλά. Καλή διασκέδαση!

Υ.Γ.: Για να δείτε τα albums με τις νέες galleries κάντε κλικ πάνω στο όνομα του κάθε καταστήματος. Για περισσότερες (παλιότερα events) φωτογραφίες μπορείτε να πλοηγηθείτε στην κατηγορία Chios By Night (σείρετε το ποντίκι στην κατηγορία για να επιλέξετε κατάστημα). Οι εικόνες θα δημοσιευθούν τα αμέσως επόμενα εικοσιτετράωρα και στο facebook για ευκολότερη χρήση σας.

 

Tagged with: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Posted in Chios by Night, Πρόσφατα

Σχολιάστε

Οι φίλοι μας
Πρόσφατα σχόλια
    Τελευταία άρθρα
    Αρχείο
    44 Flares Twitter 0 Facebook 44 Filament.io 44 Flares ×