Η Στέλλα Πετρίδου με το “Θάλασσα κι Ουρανός” στην “Οδύσσεια”

0 Flares Filament.io 0 Flares ×

asfissa

Θάλασσα και Ουρανός“, τιτλοφορείται η τελευταία ποιητική συλλογή της Στέλλας Πετδίδου, η οποία θα παρουσιαστεί επισήμως το βράδυ της Παρασκεύής 5 Μαΐου στην “Οδύσσεια“. Εκεί θα έχουμε την ευκαιρία ν’ ακούσουμε 10 ταγούδια, μελοποιημένη ποίηση της συγγραφέως, από το ομώνυμο τέταρτο βιβλίο της.

Το  βιβλίο “Θάλασσα κι Ουρανός” θα παρουσίασει η διευθύντρια του Ναυτικού Μουσείου Οινουσσών Ελένη Αχλιόπτα-Κουνή αποσπάσματα θα διαβάσουν οι ερασιτέχνες ηθοποιοί Γιάννης Τσουμπαριώτης και Μαριέττα Σκανδάλη.

Αμέσως μετά την παρουσίαση της ποιητικής συλλογής, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να ακούσει μελοποιημένα ποιήματα της συγγραφέως από το ίδιο βιβλίο, από τις καλλίφωνες  Γιάννα Φαφαλιού και Σοφία Χατζαθανάση. Δύο ποιήματα θα τραγουδήσει επίσης η ίδια η συγγραφέας ενώ ένα νέο μελοποιημένο ποίημα της Στέλλας Πετρίδου θα ακούσουμε από το Νίκο Μαρδά. Η εκδήλωση αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον από το φιλότεχνο κοινό, γεγονός που επιβάλει την κράτηση θέσεως στην περίπτωση που θελήσουμε να παρευρεθούμε σ’ αυτή. Το συντονισμό της εκδήλωσης έχει αναλάβει με ιδιαίτερη επιμέλλεια ο δημοσιογράφος Νίκος Κατσαράκης.

Food Lab

                                            delivery call: 22710 23700

Tagged with: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Posted in Πρόσφατα

Σχολιάστε

Οι φίλοι μας
Πρόσφατα σχόλια
    Τελευταία άρθρα
    Αρχείο
    0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Filament.io 0 Flares ×