Κουμπώνει το ΝτέΡτι Nights με MAD Greekz & MAD TV

51 Flares Filament.io 51 Flares ×

Painting

Δυναμική άνοδο και περαιτέρω παγίωση στο είδος του εξασφαλίζει το περίφημο ΝτέΡτι Nights καθώς εξασφάλισε πρόσφατα τη συνεργασία του με το τηλεοπτικό κανάλι της NOVA, MAD Greekz, το MAD TV και το site mad.tv. Ανεβάζοντας κι άλλο τον πήχη στο μοντέλο της ψυχαγωγίας με ελληνική μουσική, οι διοργανωτές μας πληροφορούν τόσο για την έναρξη των νέων συνεργασιών τους, όσο και για ακόμη ένα “ΝτέΡτι” το οποίο απόψε θα… βάλει “φωτιά”  στη νύχτα της Χίου:

Με αφορμή την εκδήλωση για το Ντέρτι night της Παρασκευής, ανακοινώνουμε περήφανα την συνεργασία μας με το τηλεοπτικό κανάλι της NOVA, MAD Greekz, όπως επίσης και το MAD TV και το site mad.tv. Υποσχεθήκαμε ότι θα προσπαθήσουμε να ανεβάσουμε ακόμη περισσότερο το επίπεδο της νυχτερινής ζωής του νησιού μας κι από αυτή την Παρασκευή ξεκινάμε να κάνουμε την υπόσχεσή μας πράξη. Τα καλύτερα έρχονται…σας ευχαριστούμε για την στήριξή σας“!

Μπαίνοντας σε καλοκαιρινή διάθεση και κλίμα…σας προσκαλούμε αυτή την Παρασκευή στο Central Multiplex, παρέα με την καλύτερη ελληνική μουσική από τον Nickos Zevris και ένα τουμπερλέκι show από την Mitsa Koumbia.
Οι Παρασκευές στο νησί ξαναπαίρνουν ΦΩΤΙΑ!!! Και επειδη την πρωτιά στη διασκέδαση δεν μπορούμε να την διαχειριστουμε μόνοι μας, θα έχουμε μαζί μας την πρώτη και αυτοδυναμη ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Χίου…! Σας περιμένουμε για ένα Ντέρτι διαφορετικό…ένα Ντέρτι γεμάτο εκπλήξεις…!

☏6958563263
⌚ starts at 23:30

Tagged with: , , , , , , , ,
Posted in Chios by Night

Σχολιάστε

Οι φίλοι μας
Πρόσφατα σχόλια
    Τελευταία άρθρα
    Αρχείο
    51 Flares Twitter 0 Facebook 51 Filament.io 51 Flares ×