Παρασκευάρα με φουλ events

6 Flares Filament.io 6 Flares ×

Αν οι Παρασκευές τα τελευταία χρόνια θυμίζουν παλιές καλές καθημερινές, τα καταστήματα έχουν τον τρόπο να τις κάνουν να θυμίζουν Σαββατόβραδα. Έτσι, σήμερα οι επιλογές μας είναι τόσες πολλές, που αρκετοί θα δυσκολευτούμε να επιλέξουμε, αν δεν έχουμε ήδη κλείσει τραπέζι κάπου. Ενόψει φυσικά των τελευταίων γιορτών, με την κορύφωσή τους απόψε το βράδυ όπου ο Νίκος και η Νίκη έχουν τον πρώτο λόγο, η βραδιά υπολογίζεται εξόχως συναρπαστική.

Η ατζέντα της εξόδου μας περιλαμβάνει:

Sueno: Δεν ενημερωθήκαμε για κάποιο event αλλά τα βράδια της Παρασκευής στο Sueno δεν χρειάζεται κάτι ειδικό για να «γίνουμε».

Remezzo: «Χαβαλέ Πάρτυ» με αγαπημένα τραγούδια από το ’60 μέχρι σήμερα. Οι d.j. Π. Σφυρίδης και Στρ. Καββάδας αναμένεται να κάνουν… πανικό με μουσικές που δεν συνηθίζονται αλλά μας είναι οικίες και γνωστές

Metropolis: «Switch» (to party mode). Gregory K. & Mr Toninio συναγωνίζονται άριστα αθηναίους και άλλους διάσημους D.J. που τρέχουμε ν’ ακούσουμε άλλες βραδιές για τις επιλογές τους. House-άκια και αλύπητα «χωσίματα» μέχρι τελικής πτώσεως…

Cosmo: “Ξυράφι Πάρτυ», για να «κόψουμε φλέβες» σε μια απόλυτη ελληνική βραδιά με τον καλύτερο κόσμο (πάντα).

Monkey: Τα πρώτα του γενέθλια γιορτάζει απόψε το κατάστημα με το χορευτικό show της Natasha Kamp και τις μουσικές του Αντώνη Μάλαντη. Θα γίνει της… χαρτοπετσέτας.

Barcode: «The Lords Of The Drinks»… με Free Entry & Bottle 40 ευρώ και ό,τι όλ’ αυτά συνεπάγονται, σε ένα πάρτυ όπου ο κάθε άρχοντας των δαχτυλιδιών γίνεται… «κουνουπίδι» αν πιει απρόσεκτα.

Central: Ο πολυχώρος φιλοξενεί ξανά σήμερα το Ντέρτι Night όπου οι d.j. Minas Kontos & Nikos Zevris θ’ αναστατώσουν το κατάστημα.

events

Tagged with: , , , , , , , ,
Posted in Chios by Night, Πρόσφατα

Σχολιάστε

Οι φίλοι μας
Πρόσφατα σχόλια
    Τελευταία άρθρα
    Αρχείο
    6 Flares Twitter 0 Facebook 6 Filament.io 6 Flares ×