Στοίχημα Δευτέρα 31/03

3 Flares Filament.io 3 Flares ×

Φίλοι μου σήμερα θα παίξουμε δειλά. Τα έχουμε δει όλα πλέον, ειδικά μετά τα 0-0 του Σαββάτου (Παναιτωλικός – Βέροια & Ατρόμητος – Παναθηναϊκός) η επιστήμη σηκώνει τα χέρια… ψηλά. Έτσι σήμερα δεν καταφέραμε να βάλουμε καν στον άσσο τη Σκόντα Ξάνθη, γιατί με αυτά και άλλα δεν πάει το χέρι σου. Μη μας ρωτήσετε τώρα πώς πήγε στο… g/g. Πάντως δε βλέπουμε με τίποτα στον άσσο ένα παιχνίδι το οποίο το θέλουν κι οι δύο ομάδες πάση θυσία, η κάθε μία για τους δικούς της λόγους. Έτσι, αφού δεν τολμήσαμε κι άλλα… αυτονόητα, επιλέξαμε να παίξουμε έξι αγώνες σε τετράδες με την ελπίδα ότι θα πιάσουμε τουλάχιστον τα τέσσερα παιχνίδια και δεν θα χάσουμε τα λεφτά μας. Τώρα αν τα χάσουμε κι έτσι, δεν θα είναι ούτε η πρώτη, ούτε η τελευταία φορά. Για ένα γκολ όμως ή για έναν αγώνα να βλαστημάμε δεν το θέλουμε με τίποτα, μετά από τέτοια γκίνια αυτή την εποχή, αν εξαιρέσουμε τα τρία καλά x του τελευταίου UEFA που αν μη τι άλλο μας επέστρεψαν τα… χαμένα μας. Καλό παιχνίδι.

Να σημειωθεί ότι το στοίχημα που παρουσιάζουμε δεν είναι πρόβλεψη, ούτε πρόταση προς άλλους παίκτες. Ως εκ τούτου αν παίξει κάποιος μπορεί να κάνει τις αλλαγές και τις τροποποιήσεις του ή αν το ακολουθήσει να πάρει πάνω του το όποιο ρίσκο και την ευθύνη. (Ώρα δημοσίευσης στο e-fresco 19:00μ.μ.)

Θυμίζουμε ότι το στοίχημα είναι εθιστικό και σας συστήνουμε να μην παίζετε σε καθημερινή βάση. Επίσης δεν σας προτείνουμε να παίξετε τη σημερινή μας παρουσίαση.

StoiximaMonday

StudioTech

Tagged with: , , , , , , , , , , , ,
Posted in Στοίχημα

Σχολιάστε

Οι φίλοι μας
Πρόσφατα σχόλια
    Τελευταία άρθρα
    Αρχείο
    3 Flares Twitter 0 Facebook 3 Filament.io 3 Flares ×