Στοίχημα Παρασκευή 07/03

0 Flares Filament.io 0 Flares ×

Φιλαράκια μου γεια και χαρά σας. Ένας νόμος του στοιχήματος είναι να μην παίζεις καθημερινά, άλλωστε κάτι τέτοιο προσπαθούμε να το εφαρμόσουμε κι εδώ, ασχέτων των χορηγιών μας, επιδιώκουμε να μη βάζουμε στήλη καθημερινά. Όμως ειδικά χθες, ανεξαρτήτως νόμων, η ημέρα ήταν στοιχηματικά παντελώς αδιάφορη. Σήμερα παρουσιάζει κάποιο ενδιαφέρον. Κι έτσι ποντάρουμε με τη φιλοσοφία που ξεκινήσαμε να παρουσιάζουμε εδώ τα στοιχήματά μας. Πήραμε δηλαδή σβάρνα τους αγώνες του Γαλλικού και του Ολλανδικού (έναν απ’ τους δεύτερους) και σημειώσαμε ό,τι βλέπαμε. Εν αντιθέσει με άλλες φορές που ψάχνουμε σώνει και καλά ένα under, ένα over, ένα g/g και ούτω καθεξής. Ένα στοίχημα επιπλέον, το τρίτο, το παίζουμε στύστημα 3-4, γιατί δεν το πολυ-πιστεύουμε και ευελπιστούμε στο να πιάσουμε έστω τα τρία από τα τέσσερα. Καλή τύχη.

Να σημειωθεί ότι το στοίχημα που παρουσιάζουμε δεν είναι πρόβλεψη, ούτε πρόταση προς άλλους παίκτες. Ως εκ τούτου αν παίξει κάποιος μπορεί να κάνει τις αλλαγές και τις τροποποιήσεις του ή αν το ακολουθήσει να πάρει πάνω του το όποιο ρίσκο και την ευθύνη. (Ώρα δημοσίευσης στο e-fresco 15:20μ.μ.)

Θυμίζουμε ότι το στοίχημα είναι εθιστικό και σας συστήνουμε να μην παίζετε σε καθημερινή βάση. Επίσης δεν σας προτείνουμε να παίξετε τη σημερινή μας παρουσίαση. 

Stoixima1

Stoixima2

Stoixima3

Magos

Tagged with: , , , , , , , , , ,
Posted in Στοίχημα

Σχολιάστε

Οι φίλοι μας
Πρόσφατα σχόλια
    Τελευταία άρθρα
    Αρχείο
    0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Filament.io 0 Flares ×