Στοίχημα Τσικνοπέμπτης

0 Flares Filament.io 0 Flares ×

Για να δούμε θα βγάλουμε τα φράγκα για τα παϊδάκια σήμερα; Χωρίς σχόλιο οι ήττες των προηγούμενων ημερών. Μειώνουμε ωστόσο τον πήχη στα ποσοστά γιατί η στήλη κινδυνεύει να μείνει ταπί και να μην έχουμε να παίξουμε μετά… “Ώριμο” το σημερινό δελτίο, διασταυρώστε το και κρίνετε κι εσείς. Η Γιουβέντους για να μην overάρει πρέπει να έρθουν όλα ανάποδα, ο Πάοκ τό ‘χει το γκολ στην έδρα του στις τελευταίες 10 αγωνιστικές, η Σεβίλλη παίζει απέναντι σε μία Μάριμπορ που ανήκει στην κατηγορία “Βρε που δεν μπορείς!!!!!”. Τέλος το 2-3 g στη Μπέτις είναι μια ασφαλής επιλογή ανάμεσα στο under & το over γιατί πιστεύουμε ότι μπορεί να βάλει κι η… Μπέτις ένα γκολ.

Να σημειωθεί ότι το στοίχημα που παρουσιάζουμε δεν είναι πρόβλεψη, ούτε πρόταση προς άλλους παίκτες. Ως εκ τούτου αν παίξει κάποιος μπορεί να κάνει τις αλλαγές και τις τροποποιήσεις του ή αν το ακολουθήσει να πάρει πάνω του το όποιο ρίσκο και την ευθύνη. (Ημερομ. & ώρα τοποθέτησης: βλ. screen shot  δελτίου. Ώρα δημοσίευσης στο e-fresco 11:22 π.μ.

StoiximaLoose

 

(ΕΥΡΩΠΗ: Europa League 20:00): ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ – ΤΡΑΜΖΟΝΣΠΟΡ = Over 2,5

(ΕΥΡΩΠΗ: Europa League 20:00): ΠΑΟΚ – ΜΠΕΝΦΙΚΑ = g/g

(ΕΥΡΩΠΗ: Europa League 22:05): ΜΑΡΙΜΠΟΡ – ΣΕΒΙΛΛΗ = 2

(ΕΥΡΩΠΗ: Europa League 22:05): ΜΠΕΤΙΣ – ΡΟΥΜΠΙΝ ΚΑΖΑΝ = 2-3g

Θυμίζουμε ότι το στοίχημα είναι εθιστικό και σας συστήνουμε να μην παίζετε σε καθημερινή βάση. Επίσης δεν σας προτείνουμε να παίξετε τη σημερινή μας παρουσίαση. 

PartOne

Tagged with: , , , , , ,
Posted in Στοίχημα

Σχολιάστε

Οι φίλοι μας
Πρόσφατα σχόλια
    Τελευταία άρθρα
    Αρχείο
    0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Filament.io 0 Flares ×