Στοίχημα Champion League

4 Flares Filament.io 4 Flares ×

Χθες δεν παίξαμε, γιατί όταν δε σε πάει (είδατε τα χαΐρια της Δευτέρας…) μια παύση είναι απαραίτητη. Όχι ότι σήμερα είμαστε αισιόδοξοι, κάθε άλλο, όμως θελήσαμε να τιμήσουμε ιδιαίτερα αυτή την ημέρα για τους γνωστούς λόγους. Η στήλη είναι ΑΕΚ, όμως όταν παίζει ελληνική ομάδα έξω είμαστε Έλληνες, σε τόσο σημαντικούς δε αγώνες, ποντάρουμε με τρέλα κι όχι με σύνεση. Όχι το μηνιάτικό μας, αλλά ένα ποσό που σε κανονικές συνθήκες θα το καταναλώναμε αλλιώς και σε άλλο… ποντάρισμα. Φυσικά και δεν παίζουμε πρόκριση, παίζουμε νίκη, γιατί απλούστατα σήμερα δεν θέλουμε να κερδίσουμε χρήματα, αλλά να νικήσουμε. Αυτά, νομίζουμε ότι δεν χρειάζονται περαιτέρω εξηγήσεις.

Να σημειωθεί ότι το στοίχημα που παρουσιάζουμε δεν είναι πρόβλεψη, ούτε πρόταση προς άλλους παίκτες. Ως εκ τούτου αν παίξει κάποιος μπορεί να κάνει τις αλλαγές και τις τροποποιήσεις του ή αν το ακολουθήσει να πάρει πάνω του το όποιο ρίσκο και την ευθύνη. (Ώρα δημοσίευσης στο e-fresco 19:00μ.μ.)

Θυμίζουμε ότι το στοίχημα είναι εθιστικό και σας συστήνουμε να μην παίζετε σε καθημερινή βάση. Επίσης δεν σας προτείνουμε να παίξετε τη σημερινή μας παρουσίαση.

Olympiakos

StoiximaCha

Στιγμιότυπο πλήρους οθόνης 1932014 65601 μμ

FANTASY

Tagged with: , , , , , , , , , ,
Posted in Στοίχημα

Σχολιάστε

Οι φίλοι μας
Πρόσφατα σχόλια
    Τελευταία άρθρα
    Αρχείο
    4 Flares Twitter 0 Facebook 4 Filament.io 4 Flares ×