Στοίχημα Champions League: δεν θα πάρουμε

3 Flares Filament.io 3 Flares ×

Στοίχημα Champions League Φυσικά και δεν θα… πάρουμε. Να παίξουμε τι δηλαδή απ’ το οποίο να πούμε ότι αξίζει τον κόπο; Διπλό τη Μπάγερν με 1,50 (και κάτω, αναλόγως πού παίζει κανείς) εντάξει, ξεφτίλικο ποσοστό αλλά λες τουλάχιστον ότι το έχεις. Η Μπαρτσελόνα από πού κι ως πού έχει 1,50; Να παίξουμε δηλαδή διάδα βάζοντας π.χ. 10 ευρώ πάνω στο διπλό της Μπάγερν και στον άσσο της Μπαρτσελόνα για να πάρουμε… 24 κι αν χαλάσει (που θα χαλάσει) ο άσσος της Μπαρτσελόνα να κλαίμε το ποντάρισμά μας; Εντάξει, να χάνουμε από τετράδες, από πεντάδες κ.λπ. κατανοητό, αλλά να χάσεις και… σίγουρη δυάδα, πάει πολύ.

Μονά στοιχήματα σήμερα, 5 παιχνίδια Αγγλίδας από 4 ευρώ το καθένα με χορταστικές αποδόσεις. Ζητάμε δύο για να μη χάσουμε το ποντάρισμά μας. Μπορεί φυσικά, όπως έχει ξαναγίνει, να μην πιάσουμε ούτε δύο. Δεν θα μπορούμε όμως να κατηγορηθούμε από έπαρση. Νομίζουμε ότι αυτό το παίξιμο είναι ώριμο, ούτε τοκογλυφικό, ούτε “ακαμάτικο”, εκείνο δηλαδή απ’ το οποίο χάνουν όλοι οι Έλληνες επειδή προσπαθούμε με λίγα να βγάλουμε… πολλά. Καλή τύχη.

Να σημειωθεί ότι το στοίχημα που παρουσιάζουμε δεν είναι πρόβλεψη, ούτε πρόταση προς άλλους παίκτες. Ως εκ τούτου αν παίξει κάποιος μπορεί να κάνει τις αλλαγές και τις τροποποιήσεις του ή αν το ακολουθήσει να πάρει πάνω του το όποιο ρίσκο και την ευθύνη. (Ώρα δημοσίευσης στο e-fresco 19:50μ.μ.)

Θυμίζουμε ότι το στοίχημα είναι εθιστικό και σας συστήνουμε να μην παίζετε σε καθημερινή βάση. Επίσης δεν σας προτείνουμε να παίξετε τη σημερινή μας παρουσίαση.

[ΑΓΓΛΙΑ 1η Κατηγορία (21:45)]: ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ – ΜΠΡΕΝΤΦΟΡΝΤ = 2

[ΑΓΓΛΙΑ 1η Κατηγορία (21:45)]: ΠΟΡΤ ΒΕΪΛ – ΚΡΟΛΕΪ = 1

[ΑΓΓΛΙΑ Τσάμπιονσιπ (21:45)]: ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ – ΜΠΡΑΪΤΟΝ = 1

[ΑΓΓΛΙΑ Τσάμπιονσιπ (21:45)]: ΛΙΝΤΣ – ΤΣΑΡΛΤΟΝ = Χ

[ΑΓΓΛΙΑ Τσάμπιονσιπ (21:45)]: ΓΟΥΙΓΚΑΝ – ΛΕΣΤΕΡ = 2

TueBet

FANTASY

Tagged with: , , , , , , , , , , , , , , , ,
Posted in Στοίχημα

Σχολιάστε

Οι φίλοι μας
Πρόσφατα σχόλια
    Τελευταία άρθρα
    Αρχείο
    3 Flares Twitter 0 Facebook 3 Filament.io 3 Flares ×