Στοίχημα UEFA + 1μονό Αγγλικό

6 Flares Filament.io 6 Flares ×

Φίλοι μου, σήμερα η αγωνιστική στο Europa θυμίζει τη ρήση που λέει… “φοβάται ο Γιάννης το θεριό και το θεριό το… Γιάννη“. Εντάξει, με μια πρώτη ματιά ίσως αρκετοί μας πούνε ότι αντιθέτως τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Όμως τόσο μια δεύτερη ματιά, όσο και μια ματιά όταν… πέσει η αυλαία, μετά τις 10:00 και 12:00 τη νύχτα δηλαδή που θα έχουμε τα αποτελέσματα, θα δούμε άλλα…. αντί άλλων. Όπως και νά ‘χει, τα πολλά λόγια δεν αλλάζουν την κατάσταση. Δύο σημειώσεις μόνο. Τα μονά x που επιλέξαμε είδαμε αργότερα ότι τα έχει επιλέξει κι ο “διαβολάκος“, χωρίς αυτό να σημαίνει τίποτα, απλώς θα δείτε από την κατάθεση των δελτίων ότι τα είχαμε παίξει νωρίτερα, μην κατηγορηθούμε ότι “κλέβουμε” επιλογές, απλώς το σημειώνουμε ως… συμφωνία. Τέλος, το τελευταίο μονό που παρουσιάζουμε από την Αγγλία, είναι μια επιλογή έτσι για το γαμώτο, επειδή συχνά χάνουμε τελευταία αγώνες στο 1,70 όπου δίνεται ο άσσος. Κι ας το χάσουμε. Τουλάχιστον θα λέμε ότι χάσαμε… αναμενόμενα, όχι ότι χάσαμε το… αναμνόμενο. Αυτά, οι τελικές επιλογές δικές σας φυσικά.

Να σημειωθεί ότι το στοίχημα που παρουσιάζουμε δεν είναι πρόβλεψη, ούτε πρόταση προς άλλους παίκτες. Ως εκ τούτου αν παίξει κάποιος μπορεί να κάνει τις αλλαγές και τις τροποποιήσεις του ή αν το ακολουθήσει να πάρει πάνω του το όποιο ρίσκο και την ευθύνη. (Ώρα δημοσίευσης στο e-fresco 16:10μ.μ.)

5ada

2plo

Θυμίζουμε ότι το στοίχημα είναι εθιστικό και σας συστήνουμε να μην παίζετε σε καθημερινή βάση. Επίσης δεν σας προτείνουμε να παίξετε τη σημερινή μας παρουσίαση. 

Mono3

Mono2

Mono

FANTASY

Tagged with: , , , , , , , , ,
Posted in Στοίχημα

Σχολιάστε

Οι φίλοι μας
Πρόσφατα σχόλια
    Τελευταία άρθρα
    Αρχείο
    6 Flares Twitter 0 Facebook 6 Filament.io 6 Flares ×