Τα μονά bet της Τετάρτης 05/03

4 Flares Filament.io 4 Flares ×

Όπως συχνά επισημαίνεται στους στοιχηματικούς κύκλους, ο παίκτης χάνει επειδή προσπαθεί με λίγα χρήματα να βγάλει πολλά. Απ’ την άλλη, η τακτική που μας είπε φίλος της στήλης, μιας σίγουρης δυάδας π.χ. πάλι μπορεί να μην αποδώσει. Άλλωστε δεν είναι λίγες οι δυάδες του “καθηγητή” στο scoreline οι οποίες έχουν πέσει έξω και μία και δύο και τρεις και δεκατρείς φορές. Οπότε σήμερα θα ακολουθήσουμε την τακτική άλλου φίλου της στήλης, ο οποίος παίζει μονά και σπάει τα προγνωστικά. Για την ακρίβεια εμείς σήμερα δεν σπάμε προγνωστικά, γιατί δεν έχει μεγάλους τζίρους, όμως επιλέγουμε 4 μονά με απόδοση πάνω από 3,00 ούτως ώστε αν πιάσουμε ένα να χάσουμε λίγα, να πιάσουμε δύο να πάρουμε τα λεφτά μας πίσω + λίγα ακόμη κι αν πιάσουμε περισσότερα ν’ αρχίσουμε να φτιάξουμε banca η οποία τις τελευταίες είκοσι μέρες έχει πιάσει πάτο. Φυσικά το ενδεχόμενο να πάρουμε τ @@ μας είναι πάντα… ανοιχτό. Πολύ θα θέλαμε να παίξουμε τους πιτσιρικάδες Έλληνες στον άσσο, αλλά παίζουν με τους Τούρκους κι επειδή μας είπε άλλος φίλος της στήλης ότι θα κερδίσουμε γιατί “το θέλουμε” το παιχνίδι, είπαμε να το σπάσουμε στο x, καθόσον κι εμάς μας χάρισαν ένα καφάσι λίρες μια φορά με την προϋπόθεση να το πάρουμε σηκωτό. Το θέλαμε, αλλά δεν μπορούσαμε να το σηκώσουμε κι έτσι το… χάσαμε. MonaTetartis

*Επειδή προσπαθήσαμε πολλές φορές να καταθέσουμε το δελτίο με paysafe card και δεν τα καταφέραμε λόγω αναβάθμισης του συστήματος της εταιρείας, παραθέτουμε τώρα το screen shot του δελτίου πριν παιχτεί κι όταν λυθεί το πρόβλημα (ελπίζουμε πριν τις 16:00 καθώς ο πρώτος αγώνας είναι στις 16:30) θα δημοσιεύσουμε το κανονικό. 

Να σημειωθεί ότι το στοίχημα που παρουσιάζουμε δεν είναι πρόβλεψη, ούτε πρόταση προς άλλους παίκτες. Ως εκ τούτου αν παίξει κάποιος μπορεί να κάνει τις αλλαγές και τις τροποποιήσεις του ή αν το ακολουθήσει να πάρει πάνω του το όποιο ρίσκο και την ευθύνη. (Ώρα δημοσίευσης στο e-fresco 15:10μ.μ.)

Θυμίζουμε ότι το στοίχημα είναι εθιστικό και σας συστήνουμε να μην παίζετε σε καθημερινή βάση. Επίσης δεν σας προτείνουμε να παίξετε τη σημερινή μας παρουσίαση. 

FANTASY

 

 

Tagged with: , , , , , , ,
Posted in Στοίχημα

Σχολιάστε

Οι φίλοι μας
Πρόσφατα σχόλια
    Τελευταία άρθρα
    Αρχείο
    4 Flares Twitter 0 Facebook 4 Filament.io 4 Flares ×