Τα bet του Σαββάτου 15/03

4 Flares Filament.io 4 Flares ×

Σε φόρμα η στήλη της τελευταίες ημέρες. Απ’ τη μια ορισμένα μονά με ψηλές αποδόσεις (3,5 – 4,70), απ’ την άλλη το γεγονός ότι πιάνουμε περισσότερα σημεία, ασχέτως αν δεν ταιριάζουν οι τετράδες, οι τριάδες κ.λπ., χθες είχαμε όμως ακόμη μία επιτυχία, εκτός απ’ το μονό που μας επέστρεψε τα λεφτά μας πίσω. Βέβαια το καλό δελτίο μας… κρέμασε γιατί αναβλήθηκε ο αγώνας, αλλά θέλετε κάτι; Εκείνο που φοβόμασταν ήταν το 2-3g (ΜΠΡΕΣΤ – ΤΟΥΡ), το under της ΚΑΕΝ – ΝΙΜ το θεωρούμε “δεδομένο”. Οπότε είτε γίνει ο αγώνας σήμερα, είτε αναβληθεί για την άλλη εβδομάδα και το πάρουμε στη μονάδα, για μας η τετραδίτσα είναι εξασφαλισμένη. Αισιόδοξα μπαίνουμε και σήμερα με παρουσίαση, με bet για όλα τα γούστα. Σημεία, γκολ, ψηλές αποδόσεις και… “αναμενόμενα”. Αποφεύγουμε τα μονά σήμερα, λόγω πίεσης χρόνου. Πάντως αν έπρεπε να σας προτείνουμε κάτι είναι να παίξετε μονά την τριάδα που έχουμε “ξερή” με 2 ευρώ. Δεν την πιστεύουμε να “κάτσει” συνολικά, μεμονωμένα πάντως ένα στα τρία το βλέπουμε μες το… νερό. Διασταυρώστε το κι εσείς.

Να σημειωθεί ότι το στοίχημα που παρουσιάζουμε δεν είναι πρόβλεψη, ούτε πρόταση προς άλλους παίκτες. Ως εκ τούτου αν παίξει κάποιος μπορεί να κάνει τις αλλαγές και τις τροποποιήσεις του ή αν το ακολουθήσει να πάρει πάνω του το όποιο ρίσκο και την ευθύνη. (Ώρα δημοσίευσης στο e-fresco 12:30μ.μ.)

Θυμίζουμε ότι το στοίχημα είναι εθιστικό και σας συστήνουμε να μην παίζετε σε καθημερινή βάση. Επίσης δεν σας προτείνουμε να παίξετε τη σημερινή μας παρουσίαση.

Αυτό είναι το “κρεμασμένο” δελτίο απ’ το οποίο περιμένουμε, αν μη τι άλλο…., ταμείο. Ακολουθούν οι παρουσιάσεις της ημέρας.

Kremasmeno

Stoixima4ada

Stoixma2ada

Stoixima3ada

 

 

Magos

Tagged with: , , , , , , , , , , ,
Posted in Στοίχημα

Σχολιάστε

Οι φίλοι μας
Πρόσφατα σχόλια
    Τελευταία άρθρα
    Αρχείο
    4 Flares Twitter 0 Facebook 4 Filament.io 4 Flares ×