Φρέσκο στοίχημα Κυριακή 02/03

5 Flares Filament.io 5 Flares ×

Οι παλιοί έλεγαν “αν είναι νά ‘ρθει θέ’ να ‘ρθεί, αλλιώς… θα προσπεράσει“. Κι επειδή το στοίχημα δεν το αντιμετωπίζουμε ως το μοναδικό πράγμα που έχουμε να κάνουμε σήμερα, δεν θα ξοδέψουμε όλο το χρόνο μας διαβάζοντας ή περιμένοντας την… έμπνευση (ξέρετε την άποψή μας για τις… εμπνεύσεις). Μαθηματικό παίξιμο κι ό,τι βρέξει (δε βρέχει πάντως σήμερα) ας κατεβάσει. Δύσκολο να κάτσουν τα 6 στη δεύτερη επιλογή, δύσκολο να πιάσουμε όλα τα Ελληνικά, εύκολο όμως και αναμενόμενο να κινηθούν όλα νομοτελειακά και με βάση τη φόρμα και την προϊστορία των ομάδων. Αν φοβάστε τα under θυμηθείτε ότι παίζει κι ένας άσσος του Πανιωνίου μέσα στις επιλογές μας. (ένα under ωραίο είχαμε χθες – του Άρη – και δεν το ευχαριστηθήκαμε αφού είχαμε χάσει νωρίτερα το over της Άρσεναλ…)

 Να σημειωθεί ότι το στοίχημα που παρουσιάζουμε δεν είναι πρόβλεψη, ούτε πρόταση προς άλλους παίκτες. Ως εκ τούτου αν παίξει κάποιος μπορεί να κάνει τις αλλαγές και τις τροποποιήσεις του ή αν το ακολουθήσει να πάρει πάνω του το όποιο ρίσκο και την ευθύνη. (Ώρα δημοσίευσης στο e-fresco 12:20μ.μ.)

Θυμίζουμε ότι το στοίχημα είναι εθιστικό και σας συστήνουμε να μην παίζετε σε καθημερινή βάση. Επίσης δεν σας προτείνουμε να παίξετε τη σημερινή μας παρουσίαση.

Stoixima6ada

 StoiximaSuperLeague

 

PartOne

Tagged with: , , , , , , , , , , , , ,
Posted in Στοίχημα

Σχολιάστε

Οι φίλοι μας
Πρόσφατα σχόλια
    Τελευταία άρθρα
    Αρχείο
    5 Flares Twitter 0 Facebook 5 Filament.io 5 Flares ×