Φρέσκο στοίχημα Τρίτη 04/03

2 Flares Filament.io 2 Flares ×

Με ένα σύστημα 3-4 σήμερα, τόσο στα γκολ όσο και στο ποσό που στοιχηματίζουμε. Αν πιάσουμε τρία δηλαδή είμαστε ελαφρώς κερδισμένοι. Η παρουσίαση “περπατάει“, αρκεί να έχουμε λίγη τύχη. Αν έχουμε πολύ, θα πιάσουμε και τα τέσσερα και θα κάνουμε… κονόμι. Φυσικά λίγη ατυχία θέλει, που έχουμε μπόλικη τελευταία, για να πάρουμε αγκαλιά τον κουβά. Όπως είδατε την Κυριακή δεν παίξαμε τον Ολυμπιακό, επειδή ήμασταν υποψιασμένοι. Μάλιστα δεν τον τολμήσαμε ούτε στο g/g αλλά για να είμαστε ειλικρινής φοβούμενοι το 0-0 όχι το αποτέλεσμα που ήρθε. Όπως και νά ‘χει όμως δεν είχαμε την τύχη με το μέρος μας, παρά το ότι είπαμε no bet εκεί που έπρεπε. 

Να σημειωθεί ότι το στοίχημα που παρουσιάζουμε δεν είναι πρόβλεψη, ούτε πρόταση προς άλλους παίκτες. Ως εκ τούτου αν παίξει κάποιος μπορεί να κάνει τις αλλαγές και τις τροποποιήσεις του ή αν το ακολουθήσει να πάρει πάνω του το όποιο ρίσκο και την ευθύνη. (Ώρα δημοσίευσης στο e-fresco 18:10μ.μ.)

Θυμίζουμε ότι το στοίχημα είναι εθιστικό και σας συστήνουμε να μην παίζετε σε καθημερινή βάση. Επίσης δεν σας προτείνουμε να παίξετε τη σημερινή μας παρουσίαση.

Stoixima

 

Vosporos

Tagged with: , , ,
Posted in Στοίχημα

Σχολιάστε

Οι φίλοι μας
Πρόσφατα σχόλια
    Τελευταία άρθρα
    Αρχείο
    2 Flares Twitter 0 Facebook 2 Filament.io 2 Flares ×