Φρέσκο στοίχημα Τρίτη 25/03

3 Flares Filament.io 3 Flares ×

Σήμερα δύο τετράδες καθώς το πρόγραμμα ήταν απείρως… προκλητικό. Πάντως, όπως σας έχουμε ξαναπεί, ο καλύτερος τρόπος είναι να παίζουμε στοίχημα σε πρακτορεία του ΟΠΑΠ, κι αυτό το βιολί με το κάθε τόσο στο internet δεν είναι σωστό. Θα αναπτύξουμε το σκεπτικό μας σε επόμενη ανάρτηση, μαζί με το δελτίο από το πρακτορείο. Σε κάθε περίπτωση, αυτό δε σημαίνει ότι θ’ αλλάξουμε εντελώς νοοτροπία, απλώς καλό είναι να παίζουμε αραιά και πού, με προτίμηση περισσότερο σε πρακτορεία και επιλογές από όλο το πρόγραμμα των ημερών, όχι σώνει και καλά από μία μέρα. Ψαγμένες και διασταυρωμένες οι επιλογές μας σήμερα, αναρωτιόμαστε ποιο θα… κλωτσήσει. Μπορεί να πάμε και ταμείο με ένα απ’ τα δύο δελτία. 

 Να σημειωθεί ότι το στοίχημα που παρουσιάζουμε δεν είναι πρόβλεψη, ούτε πρόταση προς άλλους παίκτες. Ως εκ τούτου αν παίξει κάποιος μπορεί να κάνει τις αλλαγές και τις τροποποιήσεις του ή αν το ακολουθήσει να πάρει πάνω του το όποιο ρίσκο και την ευθύνη. (Ώρα δημοσίευσης στο e-fresco 19:20μ.μ.)

Θυμίζουμε ότι το στοίχημα είναι εθιστικό και σας συστήνουμε να μην παίζετε σε καθημερινή βάση. Επίσης δεν σας προτείνουμε να παίξετε τη σημερινή μας παρουσίαση.

BetTriti1

BetTriti2

FANTASY

Tagged with: , , , , , , , , , ,
Posted in Στοίχημα

Σχολιάστε

Οι φίλοι μας
Πρόσφατα σχόλια
    Τελευταία άρθρα
    Αρχείο
    3 Flares Twitter 0 Facebook 3 Filament.io 3 Flares ×